e-ISSN 2587-2524
Cilt: 26 Sayı: 1 Yıl: 2024

Dizinler

Bu derginin içeriği Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı kapsamında lisanslanmıştır.

Editör' den []
. 2018; 20(3): -26--26

Editör' den

Değerli Meslektaşlarım,

Androloji Bülteni’nin yeni sayısı ile sizlere merhaba diyoruz. Yaptığı bilimsel faaliyetlerle uluslararası arenada her zaman söz sahibi olan Türk Androloji camiasının çok değerli üyelerinin özverili katkıları ile bugünlere gelen dergimiz, hızla kalitesini artırarak siz değerli okuyuculara en güncel bilgileri en iyi şekilde sunmaya çalışmaktadır.

Bu sayının araştırma makaleleri bölümünde transrektal ultrasonografi eşliğinde alınan prostat biyopsisinin erektil fonksiyon üzerine etkisi Çağlayan ve ark. tarafından ele alınırken, transüretral prostat rezeksiyonu sonrası gelişen retrograd ejakülasyonun işlem öncesinde öngörülebilirliği Tonyalı ve ark. tarafından ele alınıyor. Yine bu bölümde ebelik öğrencilerinin normal vajinal doğum yapma konusundaki görüşleri Aydoğdu ve ark. tarafından dikkatinize sunulmakta.

Derleme makaleler bölümünde varikoselektomide cerrahi tekniklerin karşılaştırmalı analizi Pelit ve Yeni tarafından detaylı bir şekilde ele alınırken, hiperprolaktinemi ve erektil disfonksiyon ilişkisi güncel literatür eşliğinde Güzel ve ark. tarafından özetleniyor. Bu bölümde son olarak kadın cinselliğinde kültürel farklılıkların rolü Çiftçi ve ark. tarafından irdeleniyor.

Saygılarımla,

Doç. Dr. Ahmet Gökçe
Editör


From The Editor


. From The Editor. . 2018; 20(3): -26--26
Makale Dili: Türkçe

 (3 kere görüntülendi)
 (504 kere indirildi)
LookUs & Online Makale